Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη – ΑΛΦΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ

Βιολογική Απολύμανση-Ακαρεοκτονία-Απορρύπανση Στρωμάτων-Καναπέδων

Αρχική /

Βιολογική Απολύμανση-Ακαρεοκτονία-Απορρύπανση Στρωμάτων-Καναπέδων

Η Άλφα Γεωπονική διενεργεί βιολογικές εφαρμογές ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ – ΠΑΡΑΣΙΤΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ (Οικολογικές (100%), με εφαρμογή σε 2 στάδια) Στρωμάτων, Μαξιλαριών, Κρεβατιών, Καναπέδων, Πολυθρόνων, Χαλιών, Μοκετών, Λεκανών WC και άλλων επιφανειών με νέα ατοξική μέθοδο ξηρού, υπέρθερμου ατμού, θερμοκρασίας 180-200 oC, για την καταπολέμηση των Μικροβίων (Ιοί, Βακτήρια, Μύκητες) και των Παρασίτων (Ακάρεων, Κοριών κ.α.), τόσο στο στάδιο του ενήλικου και των προνυμφών, όσο και στο στάδιο του αυγού (αποφεύγεται η δημιουργία νέας γενεάς) προκαλώντας τους θερμικό σοκ.

 

1ο Στάδιο: Απολύμανση – Παρασιτοκτονία

Εφαρμογή του ξηρού, υπέρθερμου ατμού, θερμοκρασίας 180-200 oC, στην επιφάνεια ενδιαφέροντος με το Steam Disinfector για την απαλλαγή από Μικρόβια και την καταπολέμηση των Παρασίτων.

2ο Στάδιο: Απορρύπανση

Συλλογή των νεκρών παρασίτων (π.χ. Ακάρεα) και των περιττωμάτων τους, καθώς και κάθε είδους βρωμιάς (σκόνη, τρίχες κ.α.) με τη χρήση ειδικού μηχανήματος υψηλής απόδοσης και πίεσης 5 bar.

Οι επιφάνειες εφαρμογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΑΜΕΣΑ με το πέρας της εργασίας, πλήρως απαλλαγμένες από υγρασία.

Λίγα λόγια για τα Ακάρεα.

Τα Ακάρεα αποτελούν μια ευρέως διαδεδομένη ομάδα εντόμων (αρθροπόδων) τα οποία απαντώνται σε μεγάλο αριθμό μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κλπ.. Πρόκειται για αρθρόποδα μικροσκοπικού μεγέθους. Ανήκουν στο γένος Dermatophagoides και και στην οικογένεια Pyroglyphidae. Στην Ελλάδα τα κυρίαρχα είδη είναι το Dermatophagoides pteronyssinus (ηπειρωτική Ελλάδα) και το Dermatophagoides farinae (νησιά). 

 

Σύμφωνα με έρευνες σε ένα θεωρούμενο ως καθαρό στρώμα μπορεί να ζουν εκατομμύρια ακάρεα σκόνης, τα οποία μαζί με τα περιττώματα τους μπορεί να εισέλθουν στα πνευμόνια μας και να μας προκαλέσουν μέχρι και κρίση άσθματος.

 

  • Προβλήματα από Ακάρεα
  • Αλλεργική ρινίτιδα.
  • Αλλεργικό βρογχικό άσθμα.
  • Αναπνευστικά προβλήματα.
  • Συμπτώματα συναχιού, όπως μπούκωμα της μύτης και καταρροή, βήχα.
  • Βλεφαρίτιδα και επιπεφυκίτιδα.
Άλφα ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ | Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη | ESPA BANNER
Skip to content