Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη – ΑΛΦΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ

Η Εταιρία

Αρχική /

Η Εταιρία

Τεχνογνωσία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

Η Άλφα ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ είναι μία εδραιωμένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση, με σύγχρονη αντίληψη και υψηλό επίπεδο γνώσεων. Ιδρύθηκε από τον Σωτήρη Χρηστάκη, MSc Γεωπόνο του Α.Π.Θ. και δραστηριοποιείται από το 2011 στον έλεγχο των παρασίτων και τη δημόσια υγεία. 

 

Δέσμευσή μας αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με υπευθυνότητα και συνέπεια, προτείνοντας και εφαρμόζοντας μεθόδους επίλυσης προβλημάτων με τα πλέον ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα.

 

Στηριζόμενοι στην υπεροχή τεχνογνωσίας, τη χρήση των ασφαλέστερων και πιο αποτελεσματικών προϊόντων, στην άμεση εξυπηρέτηση του δικτύου των πελατών και στην ανταγωνιστικότητα των τιμών,  έχουμε τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής  ολοκληρωμένων συστημάτων απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης, συμβατών με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με παράσιτα στο χώρο σας Θα αξιολογήσουμε την προσβολή και θα προτείνουμε την βέλτιστη λύση.

DSC_0012
Άλφα ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ | Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη

Γιατι Alfa Γεωπονική?

Οι Στόχοι μας

Βασικότερος στόχος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη.

 

Είτε πρόκειται για Ιδιώτες, είτε για Επιχειρήσεις, είτε για Δημόσιους φορείς προβαίνουμε στην αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προβλημάτων δημόσιας υγείας, αναλαμβάνοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και τηρώντας όλους τους κανόνες που προβλέπονται από την ισχύουσα Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία σε θέματα Ασφάλειας και Υγιεινής.

 

Επιπλέον, στόχο μας αποτελεί η δημιουργία συνεργασιών διαρκείας, με σχέση εμπιστοσύνης, όπου δεν θα κατέχουμε απλά το ρόλο του προμηθευτή αλλά του εξειδικευμένου συνεργάτη.

Πλήρης ικανοποίηση του πελάτη
100%
Μακροχρόνιες συνεργασίες
100%
Σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας
100%
Άλφα ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ | Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη | ESPA BANNER
Skip to content