Απεντομώσεις Θεσσαλονίκη – ΑΛΦΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ

Απώθηση Ερπετών

Aρχική /

Απώθηση Ερπετών

Η Άλφα Γεωπονική διενεργεί εφαρμογές απώθησης ερπετών (φίδια, σαύρες), δημιουργώντας περιμετρικές ζώνες ασφαλείας των χώρων ενδιαφέροντος, με τη χρήση εγκεκριμένων απωθητικών σε κοκκώδη μορφή.


Η δράση των εφαρμογών είναι προληπτική, δηλαδή εμποδίζει την είσοδο των ερπετών σε ένα χώρο, καθώς και κατασταλτική διότι απομακρύνει αυτά που ήδη βρίσκονται στο χώρο.


Τα απωθητικά που εφαρμόζουμε είναι μακράς διάρκειας, δεν επηρεάζεται από την υγρασία ή τη βροχή, αντίθετα το νερό βελτιώνει την αποτελεσµατικότητά τους.


Επιπλέον είναι:

  • Εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων 
  • Ατοξικά
  • Ακίνδυνα για τα ζώα
  • Άμεσης δράσης και μακράς διάρκειας (έως 6 μήνες)

 

Τα Ερπετά στην Ελλάδα

 

Στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες είδη ερπετών τα οποία δεν έχουν δηλητήριο, όμως με την παρουσία τους και μόνο μπορούν να προκαλέσουν πανικό. Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δίδεται στα δηλητηριώδη φίδια που βρίσκονται στην ελληνική ύπαιθρο και μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

 

Τα δηλητηριώδη φίδια έχουν δύο μεγάλους κυνόδοντες που βρίσκονται στην άνω μπροστινή σιαγόνα του στόματος. Αν το φίδι μας δαγκώσει, πρέπει να προσέξουμε τις μία έως δύο οπές στην περιοχή του δαγκώματος που γίνονται από τους κοίλους κυνόδοντες, καθώς επίσης την εμφάνιση πόνου που μέσα σε 5 έως 10 λεπτά συνοδεύεται από διόγκωση και αποχρωματισμό γύρω από την περιοχή του δαγκώματος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει άμεσα να επισκεφτούμε τον πλησιέστερο γιατρό.

Άλφα ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ | Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη | ESPA BANNER
Skip to content