Παράσιτα

Τρωκτικά

♦ Κατσαρίδες

♦ Μυρμήγκια

♦ Μαύρα Σκουλήκια

♦ Σκορπιοί

♦ Σαρανταποδαρούσες

♦ Κουνούπια

♦ Μύγες

♦ Σφήκες

♦ Περιστέρια

♦ Ψύλλοι

♦ Κοριοί

♦  Ξυλοφάγα έντομα

♦ Έντομα Αποθηκών

 

 

   

Αν θελήσετε να ασφαλίσετε το χώρο σας από τους ''ιπτάμενους επισκέπτες'' και χρειάζεστε βοήθεια για τη μελέτη κάλυψης και την επιλογή των σωστών προιόντων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την  Άλφα ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ.

 

     Η παρουσία ιπτάμενων εντόμων (μύγα, κουνούπι, κ.ά.) στους χώρους ενδιαφέροντος, υποβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σας και εγκυμονεί κινδύνους. Παράλληλα, η ανοχή των πελατών στα προβήματα που αφορούν τον ''έλεγχο των παρασίτων'', έχει πλέον ελατωθεί και οι απαιτήσεις για άμεσα αποτελέσματα συνεχώς αυξάνονται.

     Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων, η Άλφα ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ κατόπιν μελέτης των αναγκών του χώρου ενδιαφέροντος, διαθέτει στους πελάτες της εντομοπαγίδες για μύγες και εντομοπαγίδες για κουνούπια.

 

Χαρακτηριστικά παγίδων:

μέγιστη αποτελεσματικότητα

♦ ευπροσάρμοστες σε κάθε χώρο

♦ πρωτοποριακό-διακριτικό σχεδιασμό

♦ Αθόρυβη σύλληψη εντόμων

♦ επιτραπέζιες, επιτοίχιες, κρεμαστές

♦ διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας που απαιτούνται από το σύστημα διασφάλισης υγιεινής των χώρων HACCP

 

Εντομοπαγίδες για μύγες

      Ηλεκτρικές παγίδες που λειτουργούν με UV ακτινοβολία μέσω της οποίας γίνεται η προσέλκυση των μυγών, ενώ εν συνεχεία παγιδεύονται σε εσωτερική κολλητική επιφάνεια η οποία αντικαθίσταται εύκολα μετά την πλήρωση της.

 

Εντομοπαγίδες για κουνούπια

      Εξαιρετικές παγίδες για όλα τα είδη κουνουπιών και άλλων εντόμων που είναι  αιματοφάγα.  Τοποθετούνται άφοβα σε εξωτερικούς χώρους και συνδεόνται σε οποιαδήποτε πρίζα.